åldern är bara en siffra?

2010-10-31 / 00:51:39
Me, myself & I - Kommentarer 0
grannarna har inte kommit ut på stan än...
jag är redan hemma... börjar jag bli gammal? =/

regnig onsdag.

2010-10-27 / 17:16:10
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
en riktigt grå dag. har regnat så gott som hela dagen också. jag har inte ens varit utanför dörren ännu...
men jag ska bege mig ut en liten sväng senare. jag & anna ska bort till make up store på kundkväll.

största delen av dagen har jag suttit och pysslat samtidigt som jag har lyssnat på joshua radin. skön chillmusik.

nä, om jag skulle ta och fräscha till mig lite inför kvällen kanske. behöver ju inte gå klädd i myskläder...

23 oktober 2010

2010-10-23 / 08:28:57
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
godmorgon!
uppe tidigt (för att vara lördag) idag. visste inte om jag skulle jobba eller inte. men det blir inget, vädret suger så vi hoppar att ha öppet. pissregnar och blåser, ingen som vill ge sig ut ändå.

rätt skönt att slippa faktiskt, har så ont i min hals och näsa. så jag håller på att kurera mig med te och honung.

vad dagen har att erbjuda i övrigt har jag ingen aning om. tänker inte gå utanför dörren om jag inte måste så länge vädret är som det är...

lisa goes pippi.

2010-10-21 / 14:29:05
Me, myself & I - Kommentarer 1
spenderat ca 3 timmar hos malin. äntligen är håret klippt & färgat. skööönt! :)
trivs så jäkla bra i pippifärg. blev dock inte lika intensivt orange som förra året. men fan va snygg färg det är! gillagillagilla!
under de tre timmarna jag satt där hann det nog vara alla väder som finns typ. årets första snö föll. men den försvann ju givetvis lika snabbt igen. det är halmstad och oktober vi pratar om...

gick inom åhléns för att köpa concealer på hemvägen. 310 kronor, billigt och bra... när jag kom hem hade jag fått en sån där 20% rabatt grej på makeup-produkt. suuurt. det är ju ändå några kronor det handlar om när man köper en sån grej. funderar på att va en sån där snål jävel och gå tillbaka senare idag och fråga om jag kan utnyttja den på den produkten ändå...

lunchdate.

2010-10-20 / 11:54:55
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
på dagens schema är det lunch med e som gäller. va ett bra tag sen vi träffades och bara satt ner och pratade. så det ska bli mysigt. funderar på vad för mat jag är sugen på, men kommer inte fram till nåt... så jag får höra med henne när vi ses.

passat på att fixa mig ordentligt idag. skönt att göra det vissa dagar nu när jag bara går hemma, helst när vädret inte är nåt vidare heller. sminkat mig ordentligt, fixat håret och tagit på mig kläder jag gillar. sweet! :)

förresten, idag är det sista dagen som blond, för denna säsongen. imorgon är ett besök hos malin inbokat. klippning + färgning. jag tror det blir pippi långstrump-färg igen. om totte skulle få bestämma är det orange som gäller iallafall hehe... och jag gillar ju med det så varför inte?! hur jag ska klippa mig har jag inte en aning om däremot. återstå att se!

slappetisdag.

2010-10-19 / 18:26:01
Me, myself & I - Kommentarer 0

idag har jag varit riktigt slö. eller jag va uppe med tuppen och tvättade kl 7-11... så nån nytta har jag ju gjort. men efter det har jag bara slöat runt här hemma.
har gått och fått ont i halsen så jag har inte orkat göra mig i ordning för att bara lalla runt idag.

har preis legat i soffan och tittat på två avsnitt gossip girl. så bra det är! och kl 21 är det dags för desperate housewives. i love it!

något som jag däremot inte är förtjust i är att min dator bestämde sig för att bråka med mig igen. suck... får väl se om den någonsin vill samarbeta igen. jag håller tummarna för det iallafall!


rosa oktober.

2010-10-17 / 16:08:05
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
oktober är ju den "rosa månaden" så jag passade på att pynta bloggen med ett litet band uppe i hörnet. och så har jag köpt en rosa bandet-reflex. måste köpa ett vanligt rosa band också...
jag tror att jag kommer att få bröstcancer senare i livet. positiv inställning va?! haha. skämt och sido, både mormor och farmor (två ggr t.o.m.) har haft det och det är ju ärftligt... men men, nu ska jag inte va sån.
men jag tycker ändå att man ska bidra lite grann iallafall.
alla har råd att skänka en liten slant! många bäckar små...

rosa bandet


jag är ju ett fan av rosa överhuvudtaget, så sist jag va uppe hos mamma och köpte grejor passade jag på att köpa med en ljuuusrosa höstglöd till köksbordet.

finally friday.

2010-10-15 / 17:23:38
Kärlek - Kommentarer 0
trots att alla dagar ser likadana ut är det alltid skönt med fredag.
har spenderat större delen av dagen med underbara anna. sprungit runt på stan, passat på att va tjejiga haha. snackat massa skit och minnen. gillar vi!

ikväll blir det lugnt. fixa lite god mat, tända massa ljus och sen mysa med totte♥ framför idol. heja på jay, linda och olle! :)







ungefär såhär brukar det se ut hemma på kvällarna när det är soffmys som gäller.
mååånga ljus ska det va, annars kan det nästan kvitta :)

inspiration när den är som bäst.

2010-10-14 / 16:06:45
Inspiration - Kommentarer 0
efter att jag tog tag i mig själv fastnade jag i köket. åt en god (men sen) frukost och bläddrade i min nya inredningstidning. min favvis i inredningstidningsträsket t.o.m., norska bolig pluss.

gillar verkligen stilen i den. mycket lantligt men med lite modern touch på mycket. det är mycket vitt (vilket jag är lite trött på egentligen) men inte på det där sättet där allt är vitt, vitt och vitt. eftersom att shabby chic/lantligt har varit "inne" så länge har jag nästan tröttnat på det. jag tycker (oftast) inte att det känns personligt för fem öre utan mer "mest-vitt/lantligt-hem-vinner" och det gillar jag inte!
men jag tycker att bolig fångar det bra, det känns personligt för det mesta och inte bara tråk/likadant som allt annat.

och för mig är det viktigt med personlighet i ett hem. det ska synas vilka typer av människor som bor där. när man kommer hem till mig vill jag att folk ska tycka att det är ganska mycket "lisa" över vårt hem. det ska absolut inte va hämtat direkt ur en tidning, tråkigare än så blir det ju inte. då får det nästan hellre va fult t.o.m. haha.
men nej, nog om mig haha. jag skulle ju bara lite snabbt och lätt berätta hur bra jag tycker att denna tidningen är, som det kan gå haha. men nu är det sluttjafsat!




den här hyllan är sååå fin! jag blir lite mer kär för varje gång jag tittar på den.




något jag dock aldrig skulle ha framme i mitt hem är gamla barnskor! jag gillar det inte alls. jag vet inte varför men jag förknippar gamla barnskor med skräckfilmer/gamla barnhem/ondska. som sagt, i don't know why. men för mig är gamla barnskor hemska/läskiga...

rubriken säger det mesta om denna tidningen, inspiration när den är som bäst!

sunkig till max.

2010-10-14 / 10:55:02
Me, myself & I - Kommentarer 0
det är helt sinnes hur lat jag blir av att vara arbetslös och inte behöva göra nåt på dagarna. klockan är snart 11 och jag ligger fortfarande ("klädd" i morgonrock) i soffan med datorn i knät och gör inget vettigt. det är rätt illa faktiskt. men varför inte liksom? jag har inga måsten... suck.

håret är fett och benen är långhåriga. ögonbrynen börjar leva sitt egna liv och nagellacket är avskavt.
nej, det här är inte okej! nu är det jag som tar tag i mig själv. stänger in mig i badrummet en timme eller nåt och förvandlar mig själv till en fräsch tjej istället för denna sunkisen jag är nu!

min måndag.

2010-10-11 / 18:35:55
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
ägnade i princip hela förmiddagen åt att enbart slöa mig framför datorn. detta resulterade i att jag blev sjukt rastlös fram vid 13,30-tiden. och våra golv va i stort behov av städning.
jag va duktig och dammsög/moppade hela lägenheten (förutom klädkammaren för där syns knappt golvet - oops), sen tog jag tag i att plocka upp tvätten, som hade legat i tvättkorgen alldeles för länge. och som kronan på verket bakade jag äppelkanelmuffins. mmm, va de blev goda!!!

riktigt bra housewife idag minsann! totte gnäller ju inte precis över att få nybakat när han kommer hem till en nystädad lägenhet hehe.

nu har vi nyss kommit in från en dryg timmes promenad. och nu har jag en blåsa på foten... jaja, det går över.

dags att fixa käk.

ta mig tillbaka.

2010-10-11 / 13:42:04
Kärlek - Kommentarer 0
suttit och gått igenom och fixat med en del bilder från mallorca idag. och fy fan vad jag vill tillbaka! där va heeelt fantastiskt!
kunde inte låta bli att kolla vad en resa dit i juni skulle gå på. hittade flyg (t/r) för under 1500 kr/person. har man flyt kanske vi kan få bo gratis en gång till? ;) åhhh jag vill! men vi får väl se hur det går. utan jobb är man ju inte som rikast precis...

veckan vi spenderade nere på denna underbara ö i våras är utan tvekan årets bästa vecka.


totte sitter på balkongen och dricker öl.


lätt hänt att man får sand i skorna när man strosar runt på stranden...


jag vill sitta på en restaurang nere på stranden och njuta av ett glas vitt och livet i allmänhet!


okej, jag ser inte skitglad ut, men jag lovar att jag njöt av varje sekund (förutom en bakfylla, huh!)


fina och gott doftande blommor fanns det gott om...


kärlek så det skriker om det!


ännu en underbar kvällspromenad nere på stranden.

gaah vad jag saknar det!

tgif.

2010-10-08 / 12:46:19
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
fredag och på schemat står basmöte på arbetsförmedlingen. whoooa, äntligen! jag har lääängtat... ironin är det inget fel på iallafall.

jag tycker att såna möten med typ 20 andra människor är sååå onödiga. möte med handledare och grejer funkar ju. men att sitta i grupp och lyssna på babbel i ca en timme känns sådär... hur svårt är det att läsa i en broschyr istället? jag fick ju papper om den infon som de ska prata om idag redan förra veckan. suck.

men men, det är bara att bita ihop och se glad ut.

sminktips.

2010-10-06 / 11:37:49
Inspiration - Kommentarer 0
sist jag köpte ny mascara hade de ett sånt där paket med mascara + två "hoppas-du-fastnar-för-dessa-produkterna-också" grejer.
brukar oftast inte ens testa grejerna man får med. men denna gången testade jag concealern (ögonsminkborttagningen har jag testat tidigare - bra skit!) och den va ju grym!
så grattis lancôme, ni lyckades! när den lilla testconcealern är slut vet jag precis vem som springer och köper en större variant av den...


förresten är mascaran den bästa jag någonsin har testat!
har använt mig av den i ett par år (eller nåt) nu och det finns inte en chans att jag byter ut den. där är jag fast, en trogen lancôme hypnôse/hypnôse drama-användare.

muffins + choklad = sant

2010-10-06 / 10:29:27
Ätbart - Kommentarer 0
igår efter jobbet passade jag på att baka lite. muffinsen jag bakade förra veckan hade tagit slut. min käre sambo är ett litet kakmonster ;)


"vanlig" muffinssmet, men piffade till det med en liten bit marabou i varje kaka.


tog ut dem ur ugnen strax innan de va klara och la en noblesse på varje. och sen in i ugnen
i ca 30 sekunder till så att chokladen smälter. och på med lite strössel.


de blev suuupergoda! får väl se hur länge det finns några kvar denna gången...