ny vecka.

2011-01-31 / 09:31:01
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
då så va det måndag igen. och jag ska jobba... det har blivit en del tider nu och det är ju bra. men fan va tråkigt jag tycker det är där (mitt gamla jobb). känns som att jag har gjort detta och är klar med det egentligen. men jag måste ju tänka på pengarna...

haft en jättebra helg iallafall. har inte behövt laga mat en enda gång, sweet! middag hos "svärmor" i lördags och igår va vi hemma hos mina föräldrar och åt. och jag fick matlåda med mig också. himla smidigt ;)

nä, dags att bädda till sängen och borsta gaddarna innan jag beger mig.

sunny sunday.

2011-01-30 / 11:43:00
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
sådär, nu har bloggens utseende fått sig en liten uppfräschning. det va ju på tiden. så nu slipper vi se den gamla, tråkiga layouten mer. ser ni inte den nya så bara tryck f5.
har lite annat småfix kvar också, men det får jag ta vid ett annat tillfälle.
nu ska vi ge oss ut på en promenad i det soliga vädret :)

happyface.

2011-01-29 / 21:48:05
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
äääntligen fått photoshop att funka som det ska på denna datorn. med lite hjälp av hoffan :)
så nu ska jag ta tag i att fota mer! skittråkigt när jag inte har haft något bra redigeringsprogram ju.

och sen så är det hög tid att uppdatera med lite ny layout. den nuvarande är sååå tråkig!

spelkväll.

2011-01-28 / 23:34:49
Vänner/Party - Kommentarer 0
inledde kvällen med att glo lite handboll. där det ju inte gick särskilt bra för sverige. men men... fick jättegod mat som hoffan lagade åt oss. smördegsinbakad fläskfilé, potatisgratäng, rödvinssås och sallad. ojoj vad mätt jag blev!

och nu har vi spelat monopol. jag åkte ut efter tre timmars spel, kom näst sist. de tre som är kvar kommer nog behöva sitta ett par timmar till. jag är glad att jag slapp haha. blev lite trött ;)

vakna.

2011-01-20 / 08:35:26
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
vakna! med the voice hade varit mycket bättre om inte josefin crafoord hade varit med. jag gillar inte henne. tycker bara att hon är dryg och förstör...

om jag är över 18?

2011-01-20 / 07:51:50
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
måste säga att jag är väldigt busy för att vara arbetslös.
jobbar mån-fre denna veckan. lite på gamla jobbet och lite ute hos "svärmor". men det är skönt. gött att ha lite att sysselsätta sig med på dagarna.

förresten. igår när jag skulle köpa snus (åt totte) fick jag frågan av killen i kiosken "är du över 18?". haha ja, det är jag. men tack! åldersnojja, hell no haha ;)

morgonens låt!
ja, jag gillar emomusik, i know ;)

minifrukost.

2011-01-13 / 09:30:44
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
sitter och tittar på nyhetsmorgon och äter pyttelite frukost. en liten skål blåbärssoppa med keso. gott!
ska snart iväg till arbetsförmedlingen en sväng och sen tänkte jag springa inom och köpa frallor. så då blir det jättefrukost när jag kommer hem istället.

idag får jag nog ta tag i mig själv och städa bort julen med. det är ju faktiskt tjugondag knut dansas julen ut idag... och nu vill jag ha lite vår istället! :)

fucked up.

2011-01-07 / 23:07:09
Me, myself & I - Kommentarer 1
förvirrad. tusen tankar som snurrar i skallen. jag vet varken ut eller in...
och det värsta är att jag inte känner igen mig själv =/
i should know who i am by now

bitterfitta? ;)

2011-01-07 / 20:04:29
Me, myself & I - Kommentarer 0
tänkte att jag skulle spendera min fredagkväll ensam hemma framför tvn. förbannat trött på att vara social och kände inte alls för att sitta och fejka ikväll. men nu ångrar jag mig nästan redan. för fifan vilken skit det går på tv at the moment. på spåret? nej, tack! let's dance? hahaha över min döda kropp ungefär... csi miami? horatio är ingen favvis och jag vågar inte se sånt när jag är själv för jag är en tönt ;)

får bli lite hög musik och slö surfande på datorn istället helt enkelt.
och lite coca-cola med is. mmm, gott! när jag dricker cola är det ändå lika bra att jag är ensam. rapar så att det ekar i hela lägenheten ungefär haha.

baka, baka liten kaka.

2011-01-04 / 16:07:31
Musik - Kommentarer 1
hur livar man upp en grå, seg tisdag i januari? jo, man bakar.

har precis bakat en sats macarons. eller, de är inte klara ännu. de står och gottar till sig innan de ska in i ugnen. en timme ungefär är vad de kräver. det är tråkigt att vänta, suck... håller tummarna för att de vill bli bra iallafall! :)
har gjort maränger också. århundradets fulaste haha. inte det lättaste att spritsa med en fryspåse... men skit i hur de ser ut, de ska ändå bara smulas sönder på en tårta hade jag tänkt.

haft bra musik som sällskap också. the used ♥


2011.

2011-01-03 / 10:38:36
Me, myself & I - Kommentarer 1
måndag igen och idag börjar 2011 för mig.
jag har ett "nyårslöfte" i år. jag ska inte äta godis/chips under januari. känner för att börja året med att vara duktig. och en månad är en lagom lång period för att jag ska orka hålla det.

tänker visserligen göra undantag till helgen. länge jag klarade hålla det då? haha nej, men min födelsedag ska firas i helgen. jag tänker inte bara låta gästerna äta massa god tårta och goda kakor, jag vill ju också ha...
men i övrigt ska det bli en månad utan massa sött slisk.

köpte med mig en bunt ljusrosa tulpaner hem igår.
står jämte en hyacint i köksfönstret och gör att hela köket ser mycket trevligare och gladare ut.

nej, om jag skulle ta tag i att packa upp våra väskor från helgen. ser så stökigt ut med dem stående på golvet med grejer liggandes runt omkring. men varför måste det va så mycket tråkigare att packa upp än att packa...?

home sweet home.

2011-01-02 / 10:16:12
Vänner/Party - Kommentarer 0
efter två nätter på bortaplan va det skönt att vakna upp i min egna säng. även om det har varit lovely i småland!

så skönt att va ute på landet och bara va. vi har åkt skridskor, spark och snowracer efter fyrhjuling, legat i stugan och snackat skit, grillat i en grillstuga, firat nyår och umgåtts. kanonhelg!
ska ta och lägga in bilderna från helgen i datorn snart och sen ska jag väl kunna lägga upp ett par stycken här också :)