just nu.

2011-10-31 / 14:17:00
Bla Bla Bla - Kommentarer 0

Vincent sover. Igen!
Jag passar på att koppla av i soffan. Läser senaste numret av mama och lyssnar på P3.


sömnpiller.

2011-10-31 / 12:25:18
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Det känns som att jag har jordens tröttaste unge idag... Sen klockan 18,00 igår har han kanske varit vaken i 3-4 timmar. Plockade fram och gjorde iordning värsta lekhörnan för oss nyss. Men det va inget intressant alls. Ligga i vagnen och sova däremot, det gick hem. Och då hade han bara varit vaken en timme sen sin senaste powernap på en drym timme. Hmm... Får nog fråga på BVC imon om detta verkligen är normalt.
Jaja. Nog om det.

Jag ska passa på att spana in fina bebiskläder på nätet under tiden. Jag måste köpa dregglisar! Han sölar ju ner dem snabbt som tusan. Och så måste vi köpa lite fler brallor med... Ska nog inte bli så svårt att hitta nåt kul iallafall ;)

Och nu är det lunchdags. Det gäller att passa på om man vill äta sin mat varm och i lugn och ro...

orden räcker inte till.

2011-10-27 / 10:16:13
Bla Bla Bla - Kommentarer 2

Jag älskar dig mer än vad jag någonsin kommer att kunna förklara genom ord, de räcker inte till! Mitt allt <3


just nu.

2011-10-26 / 15:59:09
Bla Bla Bla - Kommentarer 1

Eftersom att vi har lyxen att ha en mamma/mormor som alltid är ledig två dagar passar vi på att utnyttja det så gott som varje vecka. Idag är inget undantag.

Just nu ligger Vince i sin vagn ute på altanen och sover. Mamma lagar mat och bakar bullar (flitigheten själv). Min lillebror, som också har letat sig hit idag, ligger i soffan och läser. Själv sitter jag uppkrupen i ett hörn i soffan och virkar, samtidigt som jag njuter av att ha familjen omkring mig.
Snart kommer pappa/morfar hem och Totte kommer också om en stund.
Mysig onsdag! :)


fotomodell.

2011-10-25 / 16:03:23
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Nu är vi nyligen hemkomna från dagens aktiviteter. Först skulle den lille herren plåtas på Göte Karlsson. Bild till Hallandsposten. Så om några veckor (nån månad kanske) kommer han att finnas med bland de nyfödda. Efter fotostunden gick vi och fikade med två mammor och bebisar från föräldragruppen. Alltid trevligt att umgås lite :)

Nyfödd och nyfödd förresten... Han blev ju hela 12 veckor igår! Tiden rusar iväg! I söndags förmiddag fick vi höra det finaste ljudet vi någonsin hört. Vincent skrattade högt! Ett riktigt gurglande och gulligt skratt... Det värmde hela hjärtat och ögonen tårades. Lille söt vad jag är glad att du kom till just oss...

tgif.

2011-10-21 / 10:01:42
Bla Bla Bla - Kommentarer 1

Äntligen fredag! Även om dagarna ser i princip likadana ut så är det lovely med helg. Det betyder ju att pappan i familjen är hemma med oss. Och det kan man inte annat än tokgilla.

Nu har den lille mannen somnat om efter några blöjbyten, lite bus och en omgång mat. Och jag tänkte ligga kvar i sängen och kolla på Grey's Anatomy medan han sover.


right now.

2011-10-20 / 14:26:45
Bla Bla Bla - Kommentarer 0

Lilleman sover på mina ben med snuttisen Rasmus (hahaha) liggande över ansiktet. I det läget sover man visst så gott att man snarkar ;)


efterkontroll.

2011-10-20 / 12:40:11
Me, myself & I - Kommentarer 0
Sådär, då va efterkontrollen på MVC gjord. Gick hur fint (och snabbt) som helst! Svarade på lite frågor och snicksnackade lite med min BM och så va det klart. Behövde inte göra nån gynundersökning eftersom att jag inte har haft några som helst besvär efter förlossningen. Skönt! Inte favvogrejjen direkt...

Känns som att jag har haft väldig tur med graviditet/förlossning/amning. Allt har gått som på räls och funkat skitbra! Och det är så jäkla skönt! BM uttryckte sig som så att "Du är ju i perfekt ålder för sånt här" :)

Skrevs även recept på p-piller så jag inte råkar bli på smällen en gång till. Det får ju gärna dröja några månader till iallafall ;)

favoritbild på favoritkillen.

2011-10-18 / 20:41:03
Vincent ♥ - Kommentarer 1
Lät Vincent provsitta sin "matstol" i torsdags. Totte satt och snackade med honom under tiden och han verkade helnöjd av leendet att döma. Och jag hann få en suuuperbra bild på honom!

bilder från en underbar söndag.

2011-10-17 / 13:12:10
Foto - Kommentarer 0
Hade en supermysig dag med lilla familjen igår. Packade in oss själva, engångsgrill och korv och begav oss ut till mina föräldrar i Gullbranna.

Tog en promenad ner till stranden i solskenet. Och min sambo är stans hetaste pappa! ;)

Lilleman sov sött i sin vagn.

Njöt av de sista solstrålarna i mammas trädgård.

Och fikade!

Efter många om och men så blev korven grillad. Gooott!

Mormor va inte sen med att plocka upp Vincent när han visade lite missnöje... ;)

Vilade en liten stund till i vagnen. Min söta knubbis haha.. Världens mest pussvänliga kinder!!

Kom sen på att han blev tokhungrig! Då va det bara att lämna kvar mormor i trädgården så hon kunde fixa klart medan vi gick in och gav den lille lite käk.

Precis när vi hade tagit på V overallen och skulle bege oss hemåt kom Vincents morfar hem... Alltså fick vi ta av honom igen och stanna ett tag till. Haha..
Hade hur som helst en fantastisk dag i det goa höstvädret!

det gäller att vara effektiv.

2011-10-14 / 12:30:43
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Har varit ganska effektiv hittills idag måste jag säga.
Satte igång en maskin tvätt nästan direkt efter att vi hade vaknat idag. Gick ner och la Vincent i babygymet och hoppade själv in i duschen.
Sen fick jag ett sms av S som undrade om jag ville med på promenad. Så jag slängde på mig lite kläder och smink och plockade fram vinterjackan ( =/ ), la V i vagnen och gick ut och mötte upp henne och barnen. Kallt, men soligt och fint väder idag. Stannade till på två lekplatser så att L fick leka av sig lite. Va väl ute i drygt 1,5 timme.

Har varit hemma i en dryg halvtimme nu och Vincent sover fortfarande. Har både hunnit äta och hänga upp tvätten. Som sagt, idag är jag effektiv! Fast nu tänker jag nog bara ta det lugnt innan vi beger oss iväg på födelsedagsfirande ikväll.

badmys.

2011-10-13 / 20:30:03
Vincent ♥ - Kommentarer 0
Har precis premiärbadat med Vincent i badkaret och så mysigt det va! Han njuter för fullt när han får bada. Jollrar och flinar hela tiden :)

När mamma snackar med mig så är det skoj! 

han växer så det knakar.

2011-10-13 / 11:38:10
Vincent ♥ - Kommentarer 0
I tisdags va det dags för ännu ett längd+viktbesök på BVC. Och vår stora lille kille fortsätter att öka i vikt (och längd). Han är redan uppe på 6400 g och typ nåt på 60 lång. Jag hörde inte riktigt vad hon sa om längden, brydde mig inte om att fråga heller då jag tycker att de verkar vara sådär på att mäta längden... Vikten är ju det viktigaste ändå. Han följer iallafall sin kurva fint.

Tycker inte att han är så mycket bebis längre (time flies!!!) utan mer en liten kille. Han har vuxit ifrån det där mest bebisaktiga och "kan" saker på ett helt annat sätt. Det är så häftigt att få uppleva detta!

Nu kommer det ljud från vagnen, bäst att pipa dit innan det blir illtjut av de små ljuden... ;)

en bild säger mer än tusen ord.

2011-10-10 / 13:31:31
Kärlek - Kommentarer 1

regn och rusk.

2011-10-06 / 13:38:33
Bla Bla Bla - Kommentarer 1

Sjukt tråkigt väder idag. Regnigt och väldigt blåsigt... Har ingen lust alls att bege mig ut idag. Vi har ändå varit så aktiva hittills i veckan så vi unnar oss en dag med massa mys och gos i soffan istället.

I skrivande stund halvsover V i mitt knä och jag tittar på en repris av Robins på ettan. Ett program som jag verkligen gillar! Han är soft den där Robin! :)