mitt hjärta.

2011-11-15 / 17:06:58
Bla Bla Bla - Kommentarer 0

<3


besviken.

2011-11-14 / 21:12:45
Me, myself & I - Kommentarer 0
I helgen va vi och kollade på en lägenhet. En femma på 135kvm som visade sig vara den perfekta lägenheten, lägenheten med stort L liksom. Lite äldre stuk, ljusa fräscha rum, mysiga trägolv, altan och trädgård för att nämna några bra saker. En riktig "Lisa-lägenhet" som Totte uttryckte sig.

Idag fick vi beskedet om att vi inte fick den. Fastighetsägarna hade inte kunnat komma överens om vi eller en annan familj skulle få den. De drog lott. Och vi hade inte turen med oss. Gaah! Fatta hur nära det va att vi fick den perfekta lägenheten. Men vi snubblade på målsnöret... Så ledsen och besviken :(

mitt i veckan.

2011-11-10 / 10:40:02
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Torsdagsförmiddagen går i lugnets tecken. Vincent sover i vagnen (vilket han har gjort i ca en timme) och jag ligger i soffan med datorn på magen och surfar runt. Lugnt och skönt.
Lite senare ska vi bege oss in till stan för att uträtta ett par ärenden. Farsdag närmar ju sig bl.a...

en av veckans höjdpunkter.

2011-11-07 / 14:31:08
Shopping - Kommentarer 0
I slutet av denna veckan släpps en bok jag SKA köpa första dagen den finns ute. Gissa vilken? Haha. Inte särskilt svårt om man känner mig en gnutta...
Längtar efter att läsa den. Har inte läst en bok på alldeles för länge. Tiden har inte riktigt funnits där... Men med denna boken kommer jag utan tvekan att hitta tid.

Förresten... Får inte Zlatan Guldbollen ikväll så är det skandal!

just another monday.

2011-11-07 / 10:36:57
Bla Bla Bla - Kommentarer 0

Måndagar är alltid vår slöaste dag i veckan. Skönt att koppla av efter helgen eller nåt...

Vi ligger fortfarande kvar i sängen. Vincent sover lite och jag ligger jämte och kollar på Grey's. Mysigt att ligga nära honom och bara gosa :)


storstäda.

2011-11-02 / 12:06:07
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Idag är det storstädning som står på schemat. Ett nödvändigt ont. Inte det lättaste att genomföra med en liten knodd som ska underhållas samtidigt. Därför kommer världens bästa mamma hit snart. Hon leker med Vincent och jag städar. Ska nog inte behöva ta så lång tid då man lär sig att bli galet effektiv när man har en liten...
Kommer va så sjukt nöjd ikväll när jag går och lägger mig. Det känner jag på mig redan nu!

tre månader.

2011-11-01 / 20:30:48
Vincent ♥ - Kommentarer 0
Idag är det tre månader sen vår underbara Vincent kom till världen. Jag ska inte tjata om hur snabbt tiden går... Ni som har barn vet, ni andra förstår inte det fullt ut ändå (no offense...).

Vi va på BVC med honom idag. Han väger nu in på 6780 gram och mäter 62,5 cm. Följer sina kurvor finfint och ligger lite över medel på båda. Men han är mer tjock än lång ;)
Och så fick han sina sprutor idag... Det gjorde ont i mammahjärtat!!! Skrek en typ av skrik jag aldrig hade hört och det skar i mig. Lilla älskling! Fick tröstas i min famn och jag pussade bort de stora tårarna...

Det känns iallafall helt fantastiskt att få ha honom i mitt liv. Det är det största och bästa någonsin. Kärleken är större än jag någonsin hade kunnat föreställa mig.
Att vakna på morgonen, titta på honom och säga "God morgon Vincent" och få ett tokstort leende tillbaka, det betyder allt. Hjärtat smälter.

Vårt charmtroll!