flyttkaos.

2011-06-23 / 13:00:33
Me, myself & I - Kommentarer 1
Vi lever just nu i ett flyttkaos. Det står lådor överallt och det ligger saker överallt! Visserligen ett organiserat kaos, till skillnad då vi flyttade förra gången.. Haha..
Då va vi ute och festade (rätt ordentligt har jag för mig) på lördagen och packade i princip hela Tottes lägenhet och flyttade på söndagen. Ingen vinnande kombination ;) Men det är som "de" säger, man lär sig av sina misstag...

Totte va med besiktningsmannen borta i lägenheten innan, så nu har vi fått nycklarna! :D Längtar tills han kommer hem så vi kan gå dit och spana lite. Själva flytten hinns inte med förrens söndag. Vi kan ju inte kräva att våra kompisar ska hjälpa oss att flytta på midsommarafton el midsommardagen... Hade nog inte vågat låta de bära sakerna då heller ;)

På tal om nåt annat. Idag är det sju veckor kvar tills Lilleman är beräknad. Vill man att det ska låta ännu närmre så säger man 49 dagar kvar! Sick!

more than words.

2011-06-22 / 11:07:19
Kärlek - Kommentarer 0
Jag är inte den enda som längtar efter Lilleman...

Ni är det finaste jag har!
Kärleken till er går inte att beskriva i ord... 

jag längtar efter dig.

2011-06-18 / 17:09:42
Gravid ♥ - Kommentarer 0
Sitter och klappar lite på bebisens ena fot, som petar ut på min högersida. Och så håller jag på att längta ihjäl mig efter att han ska komma ut! Fast han får inte komma än!

Va på ultraljud i förrgår och tittade på vår fina bebis. Sa till henne att "sist sa de att det är en kille och du får gärna kolla om du ser med..." För att va på det säkra liksom haha. Hon avbröt mig innan jag va hade pratat klart och sa "Det här är en kille, ingen tvekan!". Och pappa Tottes leende va stort! Mitt också för den delen ;)
Han låg fortfarande perfekt på sin kurva och vägde 2033 gram. Alltså ska han va en 3500-3600 när han föds, om inget oförutsett händer. Så det håller vi tummarna för!

Ska däremot tillbaka till barnmorskan på måndag. Jag hade visst fått högt blodtryck. Inte bra! Hoppas att det va tillfälligt i torsdags och att det har rättat till sig på måndag...

Ultraljudsbild från vecka 19

köksbord.

2011-06-17 / 11:13:36
Inredning - Kommentarer 2
I förrgår hade vi (nästintill) bestämt oss för vilket köksbord+stolar vi skulle köpa. Men jag tror att jag har ändrat mig...
Har hela tiden varit inne på vitt. Hittade inget helvitt bord som vi föll för men hittade ett där benen är vita och skivan i ek. Och det va snyggt. Men nu har jag hittat ett snartlikt bord fast helt i vitt. Och jag tror att jag gillar det mer! Priset lär vara detsamma, kanske diffar på ett par hundralappar. Stolarna skulle vara samma vilket av borden vi än väljer.
Återstår att se vad min käre sambo säger...
Detta är det jag vill ha! :)
Fast jag skulle inte "duka/dekorera" det som de har gjort här. Alldeles för stelt för min smak...

stanna-inne-väder.

2011-06-17 / 08:41:31
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Regnet vräker verkligen ner utanför fönstret. Men just idag tycker jag bara att det är skönt. Jag kan ju stanna inne utan dåligt samvete för att jag inte njuter av sommarvädret. Håller på att tvätta nu, så lite luft får jag ju iallafall... ;)

Tror att jag ska knalla upp till vinden och hämta en flyttlåda eller två sen. Det är hög tid att börja packa! Om två veckor ska någon annan (förhoppningsvis) flytta in i denna lägenheten. Och vi beger oss till vår nya i början på veckan efter midsommar om det går som vi har tänkt oss. Alltså flyttar vi om ca 10 dagar. Och om jag känner oss rätt så kommer vi inte packa särskilt mycket under midsommarhelgen... Det är dags att ta tag i det här nu!

Jag kommer att sakna vår första gemensamma lägenhet jättemycket! Men samtidigt ser jag fram emot att flytta in i lägenheten där vi ska bli en liten familj. Ett nytt, spännande och fantastiskt liv väntar där borta! :)


fem år. vart tog tiden vägen?

2011-06-10 / 04:25:36
Me, myself & I - Kommentarer 0
Känns nästan som att bloggen har blivit ett tidsfördriv när jag inte kan sova om nätterna. Haha. Ska inte tjata mer om detta bekymmer, men faaan va drygt det är!

Idag ska Tottes lillebror ta studenten, så hela dagen/kvällen kommer gå åt till att fira honom! Kul!
Kommer säkert börja lipa när jag ser hur roligt studenterna har. Tur att jag kan skylla på gravidhormonerna ;) Jag vill också ta studenten (igen). Det va en av de roligaste dagarna i mitt liv! Kan dock inte fatta att det har gått fem år sen det va jag och mina kompisar som sprang ut... Fem år, vart tog tiden vägen?!

Tänk om någon hade sagt till mig den där dagen för fem år sen hur mitt liv skulle se ut idag. Jag hade hånskrattat åt människan och slängt ur mig nåt i stil med "Är du helt dum i huvudet eller?! Ofta att jag ska ha barn innan jag är 26-27..." Haha, tur att man inte vet allt om sin framtid!

svammel.

2011-06-01 / 17:26:39
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Sitter just nu och slösurfar runt bland massa inredningsbloggar, samtidigt som jag tittar på min karl som dammsuger. Visst har jag det bra?! ;) 
Fast jag har också varit duktig idag. Dammat och plockat. Och snart är det dags att bege sig ner till tvätten en runda till... Skönt det ska bli med tvättmaskin i lägenheten sen!

Kommer folk och kollar på vår lägenhet imon. Håll tummarna för att de ska gilla den och vilja flytta in snarast möjligt, så är ni snälla!

01 juni.

2011-06-01 / 13:29:46
Me, myself & I - Kommentarer 0
Idag är det alltså första juni. Och juni är en sommarmånad. Och det är i sommar som Pyris ska födas!
Shit, tiden ruuusar verkligen iväg nu... Men det är skönt, för det är helt galet hur mycket jag längtar efter bebisen som bor i min mage. Vilket jag nog aldrig kommer att förstå mig på att "den" faktiskt gör... ;)

Första juni innebär också att det är en månad tills vi flyttar till vår nya lägenhet. Något som jag också längtar efter!