flyttkaos.

2011-06-23 / 13:00:33
Me, myself & I - Kommentarer 1
Vi lever just nu i ett flyttkaos. Det står lådor överallt och det ligger saker överallt! Visserligen ett organiserat kaos, till skillnad då vi flyttade förra gången.. Haha..
Då va vi ute och festade (rätt ordentligt har jag för mig) på lördagen och packade i princip hela Tottes lägenhet och flyttade på söndagen. Ingen vinnande kombination ;) Men det är som "de" säger, man lär sig av sina misstag...

Totte va med besiktningsmannen borta i lägenheten innan, så nu har vi fått nycklarna! :D Längtar tills han kommer hem så vi kan gå dit och spana lite. Själva flytten hinns inte med förrens söndag. Vi kan ju inte kräva att våra kompisar ska hjälpa oss att flytta på midsommarafton el midsommardagen... Hade nog inte vågat låta de bära sakerna då heller ;)

På tal om nåt annat. Idag är det sju veckor kvar tills Lilleman är beräknad. Vill man att det ska låta ännu närmre så säger man 49 dagar kvar! Sick!

Say what?
Postat av: Sarah

Haha jo jag minns er förra flytt! Det blev ganska hårt :p. Totte hade väl en jäkla tandvärk också och drack en massa whiskey?

2011-07-04 @ 12:58:16

Kommentera inlägget här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0