tjocka magen.

2011-03-31 / 17:09:55
Gravid ♥ - Kommentarer 1
tyckte att min mage va så stor imorse så jag va tvungen att ta ett par bilder på den.


går alltså in i vecka 22 imon. tiden rullar på. känns kul att magen blir större och större. nu ser jag ju gravid ut, inte bara fläbbig ;)
midjan är faktiskt kvar än så länge (svärmor hävdar att jag inte alls ser gravid ut bakifrån) och vikten har inte ökat mer än 1,5-2 kilo. sen att tuttarna blivit skitstora (har jag ju redan skrivit om) och rumpan/höfterna är bredare än någonsin, det får jag helt enkelt ta.
och jag har haft en förbannad tur som har sluppit illamående och andra krämpor hittills... i det stora hela trivs jag med att vara gravid!

för varje dag som går, så är det en dag mindre tills vi får träffa den lill*.

gilla, gilla, gilla.

2011-03-30 / 19:46:49
Kärlek - Kommentarer 0
onsdag = fredag. nej, inte riktigt, men nästan. min kära karl kommer nämligen hem idag och är ledig tors-sön. sweet! tredje veckan i rad som ser ut såhär. något jag verkligen skulle kunna vänja mig vid (utom det där med att sova ensam...). men det är hur skönt som helst att ha fyra hela dagar tillsammans, varje vecka!

det är de små sakerna som räknas.

2011-03-29 / 12:35:05
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
fick ett mms av finaste anna imorse med en bild på massa foppatofflor. och med texten "only because i love you ;)" och varför fick jag detta då? jo, för hon vet hur stark min avsky för foppatofflor är haha.
det är såna här små saker som gör att jag blir glad och går runt med ett litet smile under dagen.

ska snart ta och bege mig in till stan. har ett par små ärenden att gå. kommit på ett litet pysselprojekt att sysselsätta mig med och det kräver lite material. så det har jag tänkt införskaffa idag. innan jag åker hem till mamma såklart, det är ju tisdag... ;)

weheartit

ännu en måndag.

2011-03-28 / 11:09:03
Bla Bla Bla - Kommentarer 1
jaha, idag är det måndag. men jag har en fredagskänsla i kroppen. gör mig ingenting, jag gillar ju fredagsfeeling! och som arbetslös spelar veckodagarna ingen jätteroll för mitt liv.

ska möta upp finaste anna på stan om en liten stund. följa med henne på lite inredningsshopping. ahh, jag vill också! kliar i fingrarna på mig. men har ingen lust att lägga pengar på denna lägenheten då vi förhoppningsvis hittar nåt nytt ganska så snart... roligare att inreda då.

solen skiner för fullt och fåglarna kvittrar, så nu är det dags att knalla ut.

muffinsbak.

2011-03-27 / 14:53:56
Ätbart - Kommentarer 0
precis bakat en omgång muffins. och de ser galet goda ut! men de måste svalna lite innan jag provsmakar...
tror iallafall att jag får skicka med några med totte i veckan så jag inte "råkar" äta upp alla här hemma...

bild tagen med iphonen. tycker det blir heeelt okej resultat! :)

en av dem.

2011-03-26 / 16:47:50
Shopping - Kommentarer 0
nu har jag gått och blivit med iphone jag med. jag föll för trycket - jag vill ju också ha en kul/bra telefon. så igår när vi va i göteborg passade jag på att springa in på telenor för att fixa och dona lite med abonnemanget och plockade med mig en iphone 4. sweet!


hade en supertrevlig dag med min kärlek igår. blev lite annat som shoppades också. mammakläder t.e.x. det behövdes med. ett par av jeansen jag köpte för ett tag sen va kass, så de åkte tillbaka. hittade nya igår iallafall. även tights och två par typ "piratlånga" shorts. softa som fan faktiskt. ska ta bild och lägga upp en vacker dag.
blev mat på olearys (cheesburgare, pommes och cola - gott!) och en massa töntigt kramandes och pussandes ;)

denna dagen har vi också sprungit på stan, men här hemma i halmstad. blev lite inredning shoppad idag. alltid trevligt med lite nytt.
kvällen är än så länge oplanerad, förutom att jag ska laga goood mat till oss.

halvtid!

2011-03-25 / 08:15:10
Gravid ♥ - Kommentarer 0
idag går jag in i vecka 21 (20+0), alltså är halva tiden avklarad! sweet!
jag lääängtar till augusti! men först ska det njutas av vår och sommar. känns som augusti är en bra månad för en liten. har de bästa månaderna kvar framför oss innan liten tittar ut :)

nä, dags att fixa lite. idag blir det en sväng till götet!

in a good mood.

2011-03-24 / 12:34:50
Me, myself & I - Kommentarer 0
har varit på arbetsförmedlingen idag. och jag gick därifrån glad och lättad! hur ofta händer det?!
fick prata med en bra/trevlig/förstående handläggare. måste varit första gången. han satt t.o.m. och tipsade mig om barnbaljor och grejer till bebisen haha. iallafall, min vår/sommar blev planerad och det känns skitbra att ha det planerat och fått det godkänt av af. en klump försvann ur magen.

nu är det bara en bättre lägenhet som önskas också. största anledningen till att vi inte vill bo kvar här är egentligen inte att denna är för liten. utan att vi bor på våning 3 och trapporna upp hit är hemska! jättebranta och livsfarliga. och jag vill inte bära en liten bebis upp och ner i dem.
ringde två fastighetsbolag tidigare. den ena va skittjurig och den andra bad mig återkomma nästa vecka. jaja, det ger sig. vi kommer hitta en lägenhet snart iallafall!

det känns som att det mesta flyter på som det ska nu iallafall. och jag njuter av livet!


onödigt vetande.

2011-03-23 / 22:53:51
Kärlek - Kommentarer 0
totte är hemma. jag behöver inte sova med lampan tänd längre ;)

hade jag inte haft öron så hade leendet gått runt.

2011-03-23 / 22:24:15
Gravid ♥ - Kommentarer 0
idag har alla på mitt gamla jobb/extra jobbet fått reda på att jag är på tjocken. känns skönt! bara en massa glada miner och lyckönskningar. fick visa upp magen lite haha.
det är så konstigt, jag fattar liksom fortfarande inte... inte helt iallafall. även om det blir mer verkligt för varje dag som går. känner små sparkar/buffar varje dag och jag blir så glad hela tiden. en liten påminnelse om att detta fantastiska faktiskt är på riktigt!


godaste maten!

2011-03-22 / 20:03:20
Ätbart - Kommentarer 1
så länge jag kan minnas har mammas fisksoppa varit en av mina favoriträtter. tycker att den är sååå god!
idag va jag jättesugen på just fisksoppa, så jag fick helt enkelt försöka mig på det här. enligt mammas (väldigt) enkla recept. och jodå, jag satte det! mmm, va gott det blev!

de "stora" ingredienserna.

och den suuupergoda soppan! :)

deklarationstider.

2011-03-22 / 10:08:54
Me, myself & I - Kommentarer 0
jag va nyss inne på skatteverket och kollade min deklaration. ska få tillbaka pengar i år. yes! det lönade alltså sig att be jobbet dra en hundring extra varje månad... inte så mycket pengar jag får, men ett litet tillskott i kassan iallafall och det är ju alltid välkommet! det är ju en hel del saker som vi måste köpa framöver...

kvällssvammel.

2011-03-21 / 22:32:52
Me, myself & I - Kommentarer 0
jag måste göra något som jag verkligen, verkligen ogillar den här veckan. det är nämligen så att jag måste sova ensam två nätter! usch! hur ska jag kunna somna utan att totte håller om mig? jag tänker sova med lampan tänd iallafall. tönt som jag är ;)

har precis kraxat godnatt till honom. jag förstår inte hur min röst har kunnat försvinna mer och mer under dagen?! jag har pratat kanske 15 minuter på hela dagen. och nu låter jag som jag vet inte vad. rivjärn i halsen-känsla hur som helst.

men nu ska jag försöka sova.
sleep tight!

snorunge.

2011-03-21 / 13:53:25
Me, myself & I - Kommentarer 0
det va meningen att jag skulle jobba idag. men det satte den överjävliga förkylningen stopp för.
istället har jag bunkrat, i och runt sängen, med allt jag kan tänkas behöva under dagen. både mitt och tottes nattduksbord är överfullt av snorpapper (sorry darling...). jag förstår inte var allt snor kommer ifrån?! min käre sambo började flabba åt mig igår kväll när han insåg hur jävla många gånger jag hade snytit mig under dagen.. haha.. den där hushållsrullen jag nämnde igår va ny då, i förmiddags tog den slut... snorunge deluxe!

men vafan skriver jag om detta för? haha. kul att läsa om snorpapper liksom...

funderar om jag ska kolla nån film eller nåt. de visar ju bara skräp på tv vid den här tiden.


kickboxare? fotbollsspelare? eller bara göra det mer bekvämt?

2011-03-20 / 14:02:03
Gravid ♥ - Kommentarer 0
i förmiddags när vi låg och slöade i sängen kände jag den lill* i magen hålla på och böka och sparka massa. har bara känt det två gånger tidigare. men idag va det ganska ordentligt som h*n höll att fixa och dona. t.o.m. så att totte fick känna en spark! knappt att han blev glad ;) hur mysigt som helst att känna att det händer nåt där inne! 


bild från sommaren 09. blommor och bin... och så.