myrornas krig.

2011-05-29 / 06:28:07
Gravid ♥ - Kommentarer 0
Sååå sjukt störande det är att inte kunna sova! Men nu har jag nog hittat boven i dramat. RLS = Restless Legs Syndrome. Rastlösa ben, helt enkelt. Vanligt under graviditet.
Känns som att det är fullt av myror som kryper runt i benen och jag kan verkligen inte sova. Runt 4-5 varje morgon, då vaknar jag... Inte helt okej!
Har iallafall googlat runt lite, hittat några tips för vad som kan motverka RLS.
Tänker inhandla stödstrumpor, dricka Grape Tonic eller äta grapefrukt och kräva massage av mina fötter/ben.
Hoppas verkligen på att något av detta kan hjälpa, för satan i gatan vad jobbigt det är! Har ingen lust att ha det så i 10-12 veckor till...

torsdag.

2011-05-26 / 11:04:44
Bla Bla Bla - Kommentarer 0

img_6638 (MMS)

Sitter ute hos "svärmor" och passar butiken.  Lyssnar på P3 och virkar. Haha fan va gammalt det lät, men men... Trevligt hur som helst! På bilden ser ni mitt pågående projekt... Tror det kan bli riktigt bra :)


livet leker.

2011-05-22 / 18:23:53
Kärlek - Kommentarer 1
Myspysväder med regn och åska. Har legat i soffan och gosat med världens bästa sambo och mage. Legat och letat kroppsdelar och gissat vad det kan vara. Fick ett par sparkar och buffar under tiden som vi höll på...
Det är sååå mysigt, ni anar inte!

Och förresten, VI FICK LÄGENHETEN! Gladaste tjejen på jorden.
En trea på 90kvm, ganska stor balkong, diskmaskin, tvättmaskin och badkar. Stort kök, rymliga rum. Och hiss.
Vad mer kan vi begära?! Är så glad och lättad, underbart! Ska få fixa till ett litet barnrum... Iiih!

Snyggjävel! ;)
Du gör mig till världens lyckligaste! Tänk att jag har turen att få ha dig i mitt liv 

friday.

2011-05-20 / 05:24:54
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Och så va det där med att vakna strax innan fem varje morgon. Suck.
Idag orkade jag inte ens försöka somna om. Inte ännu iallafall. Ett glas Oboy i soffan framför datorn fick det bli istället. Det är iallafall skönt att det är vår så att det är ljust ute vid denna tiden, hade varit ännu tråkigare att gå upp och sätta sig i mörker.

Fredag idag. Sweet! Att helgen står för dörren kan man ju inte bli annat än glad av.
Hoppas verkligen att vi får besked gällande en lägenhet idag. Håller mina tummar så hårt att de blir blå!

i need a house.

2011-05-18 / 09:24:32
Me, myself & I - Kommentarer 0
Jag behöver en lägenhet nu! Har så mycket inspiration och ideér i huvudet som måste ut.
Men nu kan det visserligen vara nåt på gång... Keep your fingers crossed!

Behöver en lägenhet för att kunna koppla av också. Jag tänker alldeles för mycket nu. Kan inte ens sova på nätterna för att jag tänker massa "om det blir så här... men... osv". Jag kan helt enkelt inte koppla av.
Sen är det klart, när jag väl har blivit trött av alla tankar och har lyckats somna. Då väcks jag av Mini i magen. En riktig liten kicker det där. Mysigt är det! Men h*n behöver ju inte börja sparka vid halv fem-fem varje morgon...

Har iallafall suttit och läst (tittat på bilderna) i massa inredningssbloggar och liknande i ett par timmar nu. Inspirerad till max! 
Skulle behöva sova en stund, men vågar inte. De ska nämligen komma och fixa vårt trasiga kylskåp idag. Och somnar jag så kan jag ge mig fan på att de kommer då...

varför?

2011-05-10 / 08:57:00
Bla Bla Bla - Kommentarer 0
Frukostdags. Plockar fram bröd, smör och pålägg. Lägger märke till datumet på pålägget och ser att det gick ut igår. Det va ju inte alls längesen jag köpte det... Varför är det alltid så när jag glömmer att titta på datumet i butiken? Då går det ut snabbt som fan.
Och av nån anledning är det varmt i vår kyl nu helt plötsligt, så jag får dricka ljummen mjölk till frukosten. Mmm, va gott. Nej!

Känner att jag är på lite halvkass humör idag. Trots att solen skiner och det ska bli 24 grader. Om jag får njuta nåt av det återstår att se... Först lite "jobb" som känns onödigt, men men... That's life!
Jag har iallafall en pigg bebis som sparkar lite i magen och får mig på bättre humör direkt :)

lördagsnöje.

2011-05-07 / 22:54:53
Vänner/Party - Kommentarer 0
Efter en supertrevlig kväll i gott sällskap på en uteservering ligger jag nu hemma i soffan. Äter chilinötter och tittar på Djävulen bär Prada. Och väntar på att Totte, som va sugen på en öl eller två till när jag lämnade, ska komma hem.
Uteserveringar är underbart för en sån som mig som älskar att glo på folk. Haha. Vilka människor som går runt i vår lilla stad egentligen... Brudar som sitter och posar och tar massa iPhone-bilder på varandra, gamla "tanter" som är sönderspacklade och tycker att de är skitläckra, män som har druckit alldeles för mycket och snubblar runt i nersölade (nerspydda?!) kläder och annat trevligt. Haha. Men som sagt, jag älskar att glo på folk (och att döma dem bara för stunden...) :D

100 dagar.

2011-05-03 / 08:57:03
Gravid ♥ - Kommentarer 2
Nu har jag precis klämt i mig frukost och sitter nu och väntar in tiden för att bege mig och jobba några timmar.
Jobbar bara kort dag för i eftermiddag är det dags för besök hos barnmorskan. Äntligen! Har inte varit hos henne på tre månader (sen v 12 - inskrivning) så det ska bli kul. Antar att det ska vägas och mätas lite. Annars har jag inte så stor koll på vad som ska göras idag... Men det märker jag ju ;)

Igår va vi på föräldragrupp. Kändes lite... hmm.. konstigt. Jag fattar ju fortfarande inte att vi faktiskt ska bli föräldrar. Men samtidigt så känns det nyttigt att ta del av all information man får.
Vi va det par i gruppen som ska ha barn senast, någon ska ha om typ 6 veckor. Skiljer en hel del, men det gör inte så mycket...
Men som sagt, det känns ändå bra att få så mycket info som möjligt om allt möjligt.

första maj.

2011-05-01 / 20:05:27
Inredning - Kommentarer 0
Nu har vi tröttnat på att leta lägenhet utan framgång. Så idag tog vi tag i att möblera om här hemma. Anpassa så att Mini får plats när h*n kommer till oss helt enkelt. Det blev (nog) väldigt bra faktiskt. Måste bo in mig och känna mig för lite. Visserligen så är nya gardiner till vardagsrummet ett måste då det känns som att de krymper hela rummet med flera kvadrat. Men i övrigt känns det bra!

Hoppas givetvis fortfarande på att hinna hitta nåt och hinna flytta innan augusti, men jag har svårt att tro det. Känns bra att mentalt förbereda sig för att bo kvar här. Och att vänja sig vid tanken av att behöva gå i trapporna från helvetet varje dag även när jag är stor som ett hus och sen när Mini ska kånkas upp och ner...